2007/08/01

Tillökning i familjen

Min bror på bilden ovan.


Nu har vi bestämt oss för att vi ska få tillökning till familjen.

Eftersom vår hankatt är ensam gubbe på torpet och de två andra inte busar såå ofta ändå utan är mest närmast huset eller inne och myser med varandra eller oss så har vi bestämt att Gubben ska få en buskompis.

Vi har tittat nu senaste dagarna på http://www.blocket.se/ för att hitta någon lämplig kandidat men vi har även mailat till Kattakuten i Boden, http://kattinorr.se/ . Där har de många goa katter som väntar hem. Jag har verkligen svårt för de som skaffar katt allt för lätt och sedan bara lämnar iväg de, s.k sommarkatter som ingen vill veta av när semestern är slut. Själv packar de ihop och lämnar torpet men stackars katten som själv inte valt sin situation blir kvar ensam.

Vad händer annars? Semestern gick väldigt snabbt. Fyra veckor visslade bara iväg. Jag har fortfarande svårt att hålla rätt på vilken veckodag vi är på ;-). Vi bilade ner till min bror och hans sambo i Malmö. Resan var väldigt lång och bitvis ganska tuff men det var otroligt roligt att få se mer av Sverige. Trevligt hade vi och vi saknar de redan igen så vi ska söka semester i september och åka ner igen.

Annars just nu känns det som att vi regnar bort men inte misströsta för det. Det finns så mycket annat man kan hitta på. Imorgon är vi lediga båda två så då ska vi höstplanera ytterligare.
Vi har lite mycket på gång just nu :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Vad kul att ni har skapat en blogg!
Det blir roligt att titta in ibland!
Du har dessutom fått med din bror på bild kul.
Håller med om att de som skaffar katt och bara skiter i dem inte ens ska få ha en akvariefisk!

Lycka till med kisse letandet!

Ha det bra!
Mamma

Anonym sa...

Hejigen!
I morgon måste vi ta steget och fara med Darfi till Vet. Hon har fått en till stor knuta vid ena tissen. Det är trist men vi visste ju vad som låg framför oss.

Ha det bra ungar!