2008/04/16

Saknar bror

Vi funderar på att åka ner till Malmö igen under semestern. Det skulle vara så roligt att se bror och Fia igen ;-) Visst träffade vi bror i julas men Fia och Nikita. Vem vet? Vi kanske flyttar dit också så småningom. När vi fått mer svar nu under våren är det dags för oss att sätta oss ner och fundera vidare.
Vad har vi kvar i Norr förutom familjen, ett par vänner och jobb? Vi trivs oerhört bra i huset men jag kan inte låta bli att längta efter mer...Just nu har vi ett mål framför oss i alla fall. Som min kära gubbe säger ofta "Vi har varandra och det betyder mest" och det är sant. Det gör ju det :-) Vi och våra katter, som allid.
Härligt vårväder ute. Igår var det +10 och idag nästan +15. Det rinner vatten längs vägen utanför huset och jag skrapade av gången mot huset igår. Altanen är fortfarande översnöad med en isdriva i mitten...Snart är det sommar. Då ska jag bo ute i trädgården. I övrigt ganska pigg idag. Vi fick meddelande om att ett barnkalas är framflyttat till nästa helg...tyvärr en jobbarhelg så får se ut en annan dag att träffas. Det som känns ibland *ofta*, det är att vi så sällan träffar en del vänner. De är upptagna med sitt, vi upptagna med vårt.
Nu försöker vi ju med grillande fast snön ligger kvar. Hittills har vi ett par anmälda :-D

Ha det gott alla i vårsolen och kom ihåg "Ta hand om varandra - Materiella ting och småsaker är ingenting att reta upp sig på"

Inga kommentarer: