2010/04/25

Firande del 3

Idag kom släkten på besök och hade med sig lite kuvertpresenter, så nu ska jag försöka hitta lite kläder till mig själv också. Gummans garderob är fixad inför sommaren. Väntar bara på att hitta en vatten och vindtålig dress till henne, men det är snävt utbud i mindre storlekar. Borde kunna ha 74 ända fram till hösten om vi köper det...tål att funderas på.

I eftermiddag var vi ut på en promenad. Så härligt väder ute idag. Hade det inte blåst så kallt, hade vi fikat ute på altan. Får ordna vindskydd så ordnar det sig.


Frågan är bara än; Ska vi ta steget och flytta till söder? Vad är det som håller oss kvar? Familjen, check, lite vänner check. Jobbet? Nja, halvcheck, för det finns många pärlor där.

Men i söder. Bror, check, ett par vänner check där också, fler jobbmöjligheter, check. Fler möjligheter för gumman, dubbelcheck. Nära till att resa över gränserna. Check, check, check!

Nu har gumman snart ätit sin kvällsgröt så får se om det blir en tidigare kväll. Hon har inte ens vilat en kvart idag.
På återseende allihopa!

2 kommentarer:

Mamma sa...

Tack för i dag!
Älskar er alla både två benta och fyr benta!
Detta med söder är kanske något ni ska tänka mer på det finns mera jobb men boendet blir mycket dyrare, men hur ni än gör så önskar vi er lycka till och hoppas att allt blir väl för er!
Kram!
Mamma

mamma sa...

Var tog den fina bilden av dej och Thea vägen?
Kram!
Mamma