2009/06/08

30 år

det har jag hunnit fylla redan 19:e april, tre veckor efter gummans ankomst, men inte skrivit om det. Mitt i natten med matning och magknip och Minifom, tänkte jag på den dagen. Blev lite sentimental, mitt i natten...
Idag hade vi på en kofta som gammelfarmor, morfars mor stickade till Thea. Hon var så fin i den. Hon fick ett helt set, med vantar, mössa och kofta, i vaniljvitt garn och med snigelknappar. Så sött.
Sen fick gumman en massa kläder, klänningar, sparkdräkter, strumpbyxor och bodies.
Gubbens bror hade också köpt bodies. Av farmor och farfar fick hon bodies och byxor i rosa och en lekmatta som vi inte har testat än, men tänkte göra det imorgon bitti, så snart jag fått städat hemma.
Jag fick ett smyckeset av gubben. Ett guldhalsband med en pärla och tillhörande örhängen. Jättefint. Han hade funderat länge och väl och läst att till förstagångsföräldrar i Usa, är det tradition att köpa pärlor och sen när jag fyllde 30 så ville han ju köpa något speciellt.

Sen fick jag lite slantar, en hushållsvåg och en present som betyder så oerhört mycket för mig, ett guldhalsband, som mamma fått av sin mamma :-). Jag har inte vågat ha på mig det än, utan sparar det till något fint tillfälle.
För ett par veckor sen hade jag en annan kedja och det var mäkta intressant för gums att ta tag, så jag vågar inte riskera det här halsbandet. Nu höll ju den andra kedjan, men hon är oerhört stark i nyporna.
Det var en trevlig dag, lagom stort firande. Jag kände inte heller för en storfest, inte så nära på BB-vistelsen. Jag var trött flera veckor efteråt så vi får fira senare med något vinglas eller två. Nu är jag bara så glad och tacksam över att ha blivit mamma ;-).

Gumman sover bredvid mig nu så jag ska försöka få ett par timmar till innan morgonruschen. Hon har somnat vid 20-tiden nu två dagar i rad och vaknat ett par gånger om nätterna för att få mat och sällskap. Direkt blir jag rastlös och vet knappt vad jag ska göra, för hon brukar ju vilja ha sällskap till 23-tiden ibland och längre. Men skönt att hon vänder till dygnet lite själv. Men farmor och farfar hann inte träffa henne idag, för då hade hon redan träffat John Blund.

Jag gjorde förresten ett litet collage från BB och när vi kom hem......


Nu är det sovdags här....

Ses!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kram Gumman!
Det halbander har min mamma fått av sin mamma så det är efter din mormors mor.
Älskar er alla!

Kram!
Mamma

Anonym sa...

mormors mors mor ska det vara!
Kram igen!!

Anonym sa...

Du har rätt Lisa men jag har Thea syndrom så jag kan inte tänka rätt.
Kram!!!!
Mamma